Press "Enter" to skip to content

Jortt krijgt nominatie voor zelflerende software

In 2017 is Jortt uitgeroepen tot winnaar van de Computable Awards in de categorie ‘Leverancier van het jaar voor het MKB’.

Zilverline is vanaf het begin dé IT partner van Jortt. Hilco de Roo, directeur Jortt: “Door de samenwerking met Zilverline is boekhouden met Jortt even eenvoudig geworden als het versturen van een e-mail. Doordat Zilverline continue naar de applicatie kijkt vanuit de bril van de ondernemer, is Jortt stapje voor stapje uitgegroeid tot een applicatie waar ondernemers intuïtief werken. Alle complexe boekhoudkundige zaken gebeuren achter de schermen en worden door computers verwerkt.”

Door deze baanbrekende verbeteringen, is Jortt in 2018 weer genomineerd voor de Computable Awards.

Zilverline steunt Jortt in hun nominatie. Mogen wij ook jouw stem?

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *