Press "Enter" to skip to content

Jortt automatiseert het automatische incasso proces

Boekhoudprogramma Jortt, winnaar van de Computable Awards, heeft in samenwerking met Zilverline een nieuwe dienst geïntroduceerd: Automatisch incasseren.

Hiermee levert Jortt het meest geavanceerde automatische incassoproces van Nederland. Op basis van de API van payment service provider Mollie heeft Zilverline het hele proces voor Jortt geautomatiseerd: van het verkrijgen van een SEPA-mandate tot en met het uitvoeren van de incasso. Tevens worden incasso’s automatisch opnieuw geprobeerd indien deze mislukken. Na drie mislukte pogingen stuurt Jortt een notificatie dat de incasso’s mislukt zijn. Daar zit dan een iDEAL betaalverzoek bij.

Automatisch incasseren is onderdeel van Jortt Plus. Jortt Plus kost € 29,50 per maand en is de eerste maand gratis.

Jortt & Zilverline

Zilverline is vanaf het begin dé IT partner van Jortt. Hilco de Roo, directeur Jortt: “Met deze nieuwe uitbreiding van Jortt bieden we een extra dienst aan onze klanten. Je kunt het niet bedenken maar automatisch incasseren betekende tot voor kort nog een hoop handmatig werk voor de ondernemer. Met het Jortt Plus pakket worden deze handelingen voor de ondernemer weggenomen. We hebben het automatische incasso proces geautomatiseerd.”

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *