Press "Enter" to skip to content

Zilverline bouwt uitbreiding Meterstanden Manager

De Meterstanden Manager vergemakkelijkt en structureert het opnemen van meterstanden voor particulier en commercieel vastgoed. Zo worden onverwachte afrekeningen en moeizame berekeningen van servicekosten voorkomen. Een kenmerkende functie van de applicatie is dat de gebruiker alleen een foto hoeft te maken van de meter met een smartphone. De applicatie koppelt de meterstand automatisch aan de juiste aansluiting en het juiste gebouw in het online dashboard.

Met de uitbreiding die Zilverline nu aan het bouwen is worden ook de slimme meters realtime uitgelezen. Daarnaast wordt het mogelijk om het verbruik tussen gebouwen en tussen meters te vergelijken ook als deze bij verschillende energieleveranciers zijn aangesloten. Hiermee springt de Meterstanden Manager in op de vraag naar verduurzaming en de energietransitie binnen de vastgoedmarkt.

Stap voor stap ontwikkelen
De eerste versie van de Meterstanden Manager is ook ontwikkeld door Zilverline. Chris Bakker: “De iteratieve manier van werken van Zilverline spreekt ons erg aan. Op basis van onze initiële wensenlijst organiseert Zilverline een schattingssessie met als resultaat een backlog op volgorde van ‘business value’. Omdat Zilverline met Scrum werkt zien we elke week voortgang in de vorm van werkende software in de acceptatie- en productie omgeving. Op deze manier zijn wij in controle en kunnen we snel bijsturen.”

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *